Error message

Notice: Undefined variable: _SESSION in eval() (line 1 of /home/uvdez/public_html/sites/all/modules/ds/modules/ds_format/ds_format.module(66) : eval()'d code).

CERERE DE OFERTA sisteme de dezinfectare cu radiatie UV-C IN CONDUCTELE DE VENTILATIE

 
1 Start 2 Complete

Dezinfectarea aerului cu sisteme de dezinfectare cu radiatie UVC  duce la o reducere substanțială a  microrganismelor aeriene prezente într-o cameră. Procesul de dezinfectare a aerului UVC implică, în esență, forțarea aerului prin convecție naturală în regiunea iradiată a unui dispozitiv de dezinfecție cu radiatie UVC. Rezultatul este că pericolul infecției aeriene, care este un factor în multe boli, este considerabil redus.

O metodă alternativă este utilizarea sistemelor de dezinfecție a circulației cu lămpi UVC integrate. Aceasta este o soluție pentru sistemele HVAC. 

Avantajul este că lumina UVC este protejată, ceea ce reprezintă un aspect important pentru sănătate și siguranță pentru orice aplicație în care este prezent UVC. Dispozitivele de dezinfecție a aerului in instalatiile HVAC sunt potrivite pentru încălzire, ventilație și aer condiționat. Calculul pentru iradierea și fluxul de aer necesar depinde de dimensiunile tubulaturii de ventilatie, a materialului din care este executata aceasta prrecum di de debitul de aer vehiculat.

Completati si trimiteti cererea de oferta conform formular alaturat.

DEZINFECTAREA AERULUI VEHICULAT IN TUBULATURA DE VENTILATIE

Dimensiuni sectiune tubulatura
Debitul de aer vehiculat in tubulatura
* completati una din valori
Cum doriti sa fiti contactati: