1 Start 2 Complete

Dacă sunteți responsabil pentru întreținerea unei clădiri comerciale sau industriale sau sunteti propietarul acesteia, at trebuii sa asigurati un mediu de lucru liber de virusi si microorganisme ce pot imbolnavii oamenii prezenti in facilitatile mentionate.

Acelasi mediu liber de virusi si microorganisme ce ne pot imbolnavii este bine de asigurat si in locuintele proprii.

COVID-19 a schimbat modul în care trăim si activăm cu toții in diversele locații unde ne desfășuram activitatea si unde suntem prezenți pentru o mai scurta sau mai lunga perioada de timp.

Există un numitor comun foarte important: sănătatea noastră și a persoanelor cu care ne întalnim si care folosesc spațiile de locuit sau de lucru.

Sistemele de dezinfectare cu lumină ultravioletă germicidă (denumite și UV-C) pot ucide până la 99,9% din viruși și bacterii de pe suprafețe, fără a utiliza substanțe chimice.

Aceste produse de dezinfectare UV-C nu sunt doar pentru spitale. Orice clădire comercială, cum ar fi hoteluri, bănci și birouri si chiar locuinte personale poate beneficia de dezinfecție UV-C.

Rog trimiteti prin formularul alaturat detalii despre proiectul dvs. si despre sursa dvs. de contaminare pe care vreti sa o inlaturati.

FORMULAR CERERE OFERTA

Detalii de contact
Cum doriti sa fiti contactati