Dispozitivul constă dintr-o carcasă completă din oțel inoxidabil 1.4301. Sistemul de cablare și unitatea electronică de conectare sunt integrate în dispozitiv.
Defecțiunea lămpii UV sau ruperea cablului sunt controlate intern și semnalizat în mod corespunzător.
Un contor de timp permite monitorizarea duratei de viață a lămpilor.
Opțional, este posibil să echipați lămpile UV cu echipamente speciale acoperire ca protecție împotriva așchiilor. În cazul ruperii lămpii este s-a asigurat că nu se poate elibera mercur
Lămpile UV PURION se remarcă prin durata de viață lungă, ridicată performanță de dezinfecție și consum redus de energie.
Specificatii:
grad de dezinfectare a aerului de 80%
în funcțiune permanentă: |
aproximativ 1200 m³ |
grad de dezinfectare a aerului de 88%
în funcțiune permanentă: |
aproximativ 350 m³ |
debitul aerului prin echipament |
72 m³ / h |
dimensiunile carcasei
lungime x lățime x înălțime în mm |
1100 x 200 x 200 |
greutate |
14 Kg |
durata de viață a lămpilor UV-C |
10.000 h |
numărul de lămpi UV-C |
3 |
temperatura maximă |
40 ° C |
conexiune electrică |
240 V |
putere totală |
3 x 90 W |
Avantaje:
- cea mai înaltă conformitate HACCP prin protecția (opțională) împotriva cioburilor la spargerea accidentala a lampilor UV-C și monitorizarea performanței dezinfectării
- funcționare continuă, chiar dacă sunt persoane care stau în camera
- nu afectează mirosul sau gustul
- funcționare cu întreținere redusă
- costuri operaționale reduse
Alimentare: 230 V / 50 Hz
Construcția compactă permite îndepărtarea ușoară a lămpilor sau efectuarea schimbului de lămpi, fără a utiliza instrumente.
Debitul de aer este 99,99% liber de germeni după tratamentul în carcasă.
Dezinfectare rapidă și eficientă
Nu există pericol de supradozaj sau subdozare
Întreținere gestionabilă
Cheltuieli mici de funcționare
Manevrare ușoară
Deci apar următoarele beneficii:
Reducerea considerabilă a infecțiilor în cadrul departamentelor medicale (laboratoare, săli de operație, departamente pentru sugari prematuri)
Dezinfectarea în siguranță a locului de fabricație a produselor alimentare (brutării, piețele de carne, lactate, fabrici de bere, ...)
Reducerea considerabilă a bolilor infecțioase în creșterea animalelor (de exemplu, porcii tineri și creșterea păsărilor)